VPS SOLUTIONS

Symptoms VPN client can not connect / green but can not for the activities Internet
for example browsing .. usually occur after rebooting your VPS experience … eitherrebooting the VPS admin center or by our own …

To me Normalised again for client ijo but could nge-net solution is to have us as aVPS, xixixi … re-inserting the IP Tables to our VPS …

How:

Ssh root login to the server …. entered into a terminal console …

Enter the IP Tables to the server by typing:

echo 1> / proc/sys/net/ipv4/ip_forward (enter)

iptables-t nat-A POSTROUTING-s 10.8.0.0/24-j SNAT-to 208.115.208.xxx (enter)

echo 1> / proc/sys/net/ipv4/ip_forward (enter)

iptables-t nat-A POSTROUTING-s 10.9.0.0/24-j SNAT-to 208.115.208.xxx (enter)

Already so aja … remember … 208.115.208.xxx ip address ip address is replacedwith your VPS …

iptables

echo 1> / proc/sys/net/ipv4/ip_forward

iptables-t nat-A POSTROUTING-s 10.8.0.0/24-j SNAT – to 208.115.208.xxx

echo 1> / proc/sys/net/ipv4/ip_forward

iptables-t nat-A POSTROUTING-s 10.9.0.0/24-j SNAT – to 208.115.208.xxx

FACTS =================================== ============================

Change ip address on the top (208 115 208 183) with its own ip address ….

ERROR DESCRIPTION
==================
UDPv4 link local: [undef]
Thu February 2004 14:06:44 2010 UDPv4 link remote: 208.115.208.xxx: 53
Thu February 2004 14:06:44 2010 UDPv4 read: Connection reset by peer(WSAECONNRESET) (code = 10 054)
Thu February 2004 14:06:47 2010 UDPv4 read: Connection reset by peer(WSAECONNRESET) (code = 10 054)
Thu February 2004 14:06:48 2010 UDPv4 read: Connection reset by peer(WSAECONNRESET) (code = 10 054)
Thu February 2004 14:06:51 2010 UDPv4 read: Connection reset by peer(WSAECONNRESET) (code = 10 054)

VPN DI WINDOWS7 / VISTA

Advertisements

9 responses to this post.

  1. Posted by alex_elzie on February 11, 2010 at 11:43 am

    bagus banget bro tips dan triknya… maen ya ke blog gue di maxazan.bolgspot.com

    Reply

  2. bagus….coba dulu bos..

    Reply

  3. Posted by habib on February 24, 2010 at 9:04 am

    bagus ,,,program ke masa depan ,,,tapi sayang mau coba trialnya masih ada passwordnya ….bagi aku klu memang masih mau memikirkan anak yatim…
    aku salut tuh…tapi sayng sekali bila yg hanya trialnya aja di paswd,keiklasan memberikan keanak yatim perlu dipertanyakan.adakah untuk maksud2 tertentu???

    salam

    Reply

    • Posted by azzuhro on February 24, 2010 at 11:07 am

      maaf mas… maksud dan tujuan file di password agar yg menginginkan trial add YM
      biar gak se enak jidatnya sendiri ambil file orang.
      biar tau siapa aja yg mau merusak sama yg bener2 ikhlas…
      banyak sekali yg mau berdonasi dan banyak juga yg hanya banyak berkomentar
      gak nyumbang lagi. maunya cuma yg gratisan dan banyak BACOT…..

      Reply

      • betul mas… orang2 tuh cuma maen pake aja seenak udel nya sendiri.. kan kalo add ym bersifat rahasia.. lagi pula terus di update. kalo mau nyumbang yo yg iklas donk,jangan cuma gratisan dan banyak komentar.. walau 100 rupiah yg penting ikhlas

  4. Posted by behind on April 4, 2010 at 5:18 pm

    numpang nanya ya… apakah nilai/angka port yg di guna berpengaruh pada bisa/tidak nge net? makasih

    Reply

  5. Posted by behind on April 5, 2010 at 4:42 am

    Itu bukan IP milik saya, saya cuma member. Saya sedang coba2 install VPN di VPS free trial. Ternyata beberapa port tdk dibuka, mungkin oleh firewall?
    Maskasih atas tanggapannya…

    Reply

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: